Ознака: Донка

Вицотека

Се договориле Дончо и Донка кога ќе им се посака „онаа работа“ да се договараат со шифра за да не можат децата да ги разберат…

Се договориле Дончо и Донка кога ќе им се посака “онаа работа” да се договараат со шифра за да не можат децата да ги разберат. Шифрата им била банка.И така […]