Ознака: досада

Кулинарство пулсот на трпезата

Постојано нешто ви се грицка – од досада или од глад?

Овие 4 закуски не се само здрави, туку ни помагаат и да одржиме витка линија. Сушени смокви Тие се првиот извор на баласт супстанции. Го снабдува телото со потребната енергија, […]

Сцена

Главоболката може да биде фатална: Местото што ве боли открива детали за вашето здравје

Не сакам да бидам во центарот на вниманието повеќе од три часа”, рекла Брена. Лепа Брена која на 15 декември ќе одржи голем концерт во Скопје во интервју за српските […]

Живот

Ако често се досадувате, поголеми се шансите да влезете во депресија

Луѓето кои се способни долго да останат фокусирани на одредена задача се многу посреќни од оние кои лесно се лизнуваат во досадување, тврдат научниците. Ако често не знаете што да […]