Ознака: Доста е

Вести Историја

Д-р Филип Петровски во говорот на ГДОМ: Доста е од ова ваше дивеење!

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) продолжува со организација на масовни мирни граѓански собири ширум земјава. ГДОМ вечерва организираше собири на граѓани во Велес, Кочани, Прилеп и Битола. Битола, […]

Вести

Петровски за радио Слободна Македонија: Време е да му се каже доста на Зоран Заев

Гостин во денешната емисија  „Кворум со Билјана Димитријевска“ на радио Слободна Македонија беше директорот на Државен Архив на Република Македонија и поранешен пратеник Филип Петровски.Тема на разговр во емисијата беше […]