Ознака: до претседателот

Македонија

МАКЕДОНИУМ со отворено писмо до Иванов

Почитуван Претседателе на Република Македонија господине Ѓорге Иванов Семакедонскиот Национален Совет – Македониум, согласно активностите кои ги спроведува, во консултација со проф. др. Игор Јанев, по однос на прашањето на […]