Ознака: до 20 август

Балкан

Ако летувате во Грција од денес до 20 август важно е да знаете

Помеѓу 14 и 18 август, на патиштата, плажите и летувалиштата ширум Грција се очекуваат поголеми гужви од вообичаените. Денеска Грците го прославуваат големиот празник Успение на Пресвета Богородица, ден кој […]