Ознака: древен лек

Живот

Тинктура од ѓумбир: Древен природен лек

Тинктурата од ѓумбир е многу корисна при настинки, посебно кај вирусни инфекции. Благодарение на тинктурата од ѓумбир воспалителните процеси во организмот брзо исчезнуваат. Оваа тинктура е одлично природно средство за […]