Ознака: Државем архив

Вести

Петровски за Алфа: Поставувањето на непознат човек како директор на Државниот архив е план на СДСМ за да ги спроведува понатамошните операции

Бев променет додека бев на одмор што значи незаконски сум променет од директорската позиција од Државниот архив на Македонија и во интерес на јавноста можам да кажам дека воопшто не […]