Ознака: државен празник

Вести

Понеделник е следниот неработен ден-имаме уште два продолжени викенди до крај на годинава

Понеделник (23 октомври-Ден на Македонската Револуционерна Борба) е следниот неработен ден за сите граѓани на државава.Тоа значи дека следниот викенд ќе биде продолжен. Нареден празник после 23 октомври е 8 […]