Ознака: државен советник за здравство

Вести

Владата бара државен советник за здравство со завршен факултет за историски науки

Владата предводена од СДСМ и Зоран Заев, бара државен советник за здравство, но во посебните услови во огласот е наведено дека истиот треба да има завршено факултет за историски науки, […]