Ознака: ДРЖАВНи НАГРАДИ

Вести

Доделени државните награди „23 Октомври“

Во Собранието на Република Македонија денеска, по повод Денот на македонската револуционерна борба, беа врачени државните награди „23 Октомври“.За остварување во областа на културата и уметноста наградата ја добија музичкиот […]