Ознака: другарски

Љубов и секс

Одење во кревет… ама онака, другарски…

Британската интернет страна MyCelebrityFashion.co.uk спровела анкета чии резултати покажуваат дека секоја трета жена – барем еднаш во животот имала секс со својот пријател. Половина од жените го направиле тоа затоа […]