Ознака: другар Кики

Македонија

Героски ги советува госпоѓа Фрики и другар Кики што треба да сторат во следните 48 часа

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, изјави дека тој не ги познава Фрики и Кики. Го разбирам потполно. Еве, сосема накусо, ќе се обидам да појаснам некои нешта, пишува Бранко Героски […]