Ознака: друга жена

Љубов и секс

Ја остави сопругата поради друга жена, но следело шок

Една жена од Холандија на лото освои 2.1 милион евра. Таа вест не би била толку сензационална доколку добивката не била во време на бракоразводна парница. Таа пријатно се изненадила […]