Ознака: друго делумно оштетено

Македонија

Во Штип е опожарено едно возило, а друго е делумно оштетено

Во Штип рано изутринава во 5:40 часот на улицата „Сремски фронт“ на паркинг просторот меѓу двете станбени згради е опожарено едно возило, а друго е делумно оштетено. Емир Чавиров сопственик […]