Ознака: друмски измамници

Балкан

Друмски измамници ОГРАБУВААТ туристи на грчките автопатишта!

Доколку патувате во Грција бидете многу внимателни, бидејки многу често се случува да ве стопираат измамници. Ако некое возило со странски таблици ви блендира и мавта од прозорец никако не […]