Ознака: друштвена мрежа

Технологија

Ова е новата друштвена мрежа која го освојува светот

И покрај се поголемите проблеми, Фејсбук и натаму е недопирлив на врвот на листата од социјални мрежи со најголем број корисници во светот. Бројот на корисници кои ги има Инстаграм, […]