Ознака: дуализам

Издвојуваме

Со лаги не се брани Македонија. Потребна е акција и потребно е да се обединиме!

Соопштение на ЕДИСТВЕНА МАКЕДОНИЈА: Со лаги не се брани Македонија. Потребна е акција и потребно е да се обединиме! На денешната прес конференција на Движењето Бојкотирам уставни промени беа кажани […]