Ознака: дубак

Живот

Го ставате вашето дете во дубак? Ова е шокантната вистина која МОРА да ја знаете

Многу родители веруваат дека користењето дубак ќе го забрза процесот на проодување на нивното бебе и дека ќе му помогне во развојот. За жал, тоа не е воопшто точно. Сè […]