Ознака: дубравка мијатовиќ

Сцена

Ќерката на Маринко Маџгаљ тешко ја поднесува неговата смрт

Маринко Маџгаљ почина на 26. март оваа година, откако ја изгуби битката со ракот на панкреасот, а неговата поранешна сопруга, актерката Дубравка Мијатовиќ ѝ пружа љубов и помош на 7-годишната […]