Ознака: Дуи.Интереси

Вести

Подржувачите на опозицијата : Ниедна партија да не преговара со Дуи ако услов за формирање на Влада се на штета на државните интереси

Подржувачите на опозоцијата : Ниедна партија да не преговара со Дуи ако услов за формирање  на Влада се на штета на државните интереси.Не може Ахмети, со десет пратеника, наспроти 90 […]