Ознака: ДУИ.Македонци

Вести

Средба Груевски- Хелбах- Алтхаузер: Со нарушувањето на принципот од ДУИ, сега мнозинството на Македонците треба да бидат опозиција во својата држава

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски заедно со членовите на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Никола Попоски, Никола Тодоров и Илија Димовски остварија средба со специјалниот пратеник за Југоисточна Европа на германското […]