Ознака: Дуки Тот

Сцена

Денес владее со модните писти, а некогаш била жртва на насилство поради изгледот: Ова е прекрасната „Црна барбика“

Во детството, поради специфичниот изглед, Јужносуданката Дуки Тот била исмевана, па дури и жртва на насилство. По победата на австралиското шоу Топ модел, денес таа е заштитно лице на многу […]