Ознака: дуксер

Видео

ВИДЕО: Зема лаптоп и го завитка во дуксер: Кога ќе видите зошто, и вие ќе го направите истото…

Ова момче ќе ви покаже како за една минута од стар дуксер да направите торба за својот лаптоп.Доколку сте љубител на дуксери како и ние, тогаш ова видео ќе ве […]