Ознака: дума

Вести

РЕВОЛУЦИЈА НА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА! Медведев: „Забрана за турските и индиските серии, како и пропагандни американски филмови!“

Рускиот премиер Дмитриј Медведев, изјави дека неодамна е одржан конструктивен состанок со неколку уредници на главните руски медиуми за да се подготви нова програмска шема.Треба истото да се случи во […]