Ознака: Дунавка Трифуновска

Сцена

По неколкумесечна врска се вери Дунавка Трифуновска, еве кој е нејзиниот избраник

Манекенката Дунавка Трифуновска и Ване Цветанов, поранешен директор на Агенцијата за спречување перење пари и финансирање тероризам, се свршија. Цветанов оваа вест ја сподели на социјалните мрежи, во новогодишната честитка. […]

Сцена

Се огласи Дунавка после селфито: „Папата секако не може да го допрете, тоа е mission impossible“

И покрај тоа што главниот фокус на денешниот ден требаше да биде самото доаѓање на Папата Франциск, и настаните поврзани со него, познатата манекенка, Дунавка Трифуновска успеа целото внимание на […]