Ознака: дунавка

Сцена

Дунавка повторно крева прашина! Шлицот од фустанот откри многу повеќе!

Македонската манекенка Дунавка Трифуновска, мис во кралството Тајланд, на отварањето на Охридско лето се појави со круна на главата, во розова тоалета со толку големи процепи што дoзнавме и дека носи […]