Ознака: дуна компјутери

Локална самоуправа

Град Скопје остро реагира на произволните и неточно изнесените информации од компанијата „Дуна компјутери“

Град Скопје остро реагира на произволните и неточно изнесените информации од компанијата „Дуна компјутери“ пренесeни во неколку дневни печатени и електронски медиуми во врска со донација на софтвер од истоимената […]