Ознака: дупкa

Занимливости

Многу е корисна: Секоја правосмукалка има ваквa дупкa на цевката, откриено за што служат

Предметите кои секојдневно ги користиме често имаат функции кои уште повеќе ни ја олеснуваат работата со нив. Сепак тие функии остануваат неискористени, бидејќи не знаеме за нив. Една од нив […]