Ознака: дупче

Живот

Безопасно дупче на кожата, ја криело вистината за подмолна болест

Клер Ворнер мислела дека виолетовото  дупче  на нејзината дојка е безопасно, се додека пријателката не и проследила статија во  која укажувало дека можеби  се работи  за сериозна болест.Кога  воочила промена […]