Ознака: дурекс кондоми

Издвојуваме

Дурекс кондоми да се купуваат само со назнака од овластениот дистрибутер Меркур Трејд

Компанијата Меркур трејд, овластениот дистрибутер на производите на Дурекс, произведени од реномираната компанија Reckitt Benckiser ги информира потрошувачите дека во одредени продажни места низ Македонија се продаваат Дурекс кондоми со […]