Ознака: Дурмиш Белули

Вести

Обвинетите за трагедијата кај Ласкарци не чувствуваат вина

Обвинетите за автобуската несреќа кај Ласкарци пред судот се изјаснија дека не се чувствуваат виновни. Дурмиш Белули, вработениот во „Дурмо Турс“, Ремзи Мифтари, машинскиот инженер порано вработен во техничкиот преглед, […]