Ознака: духовна архива

Книготека

По 16 години пауза – промоција на нова збирка од Лидија Давидовска

Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува промоцијата на најновата поетска збирка на Лидија Давидовска, Духовна архива, објавена цели 16 години по објавувањето на нејзината последна поетска […]