Ознака: духовно радио

Контроверзни фајлови

Направил реплика од „Духовното радио“ на Тесла, а кога го вклучил… Ова е морничаво!

Кога ќе слушнете приказни за духови и останати натприродни феномени, обично мислите дека тоа се само приказни за мали деца.Сепак, понекогаш се соочуваме и со вистински докази кои нѐ тераат […]