Ознака: дух на слика

Контроверзни фајлови

МОРНИЧАВО: Се појави ДУХ на сликата од несреќата во САД!

На почетокот на неделава се случи фатална сообраќајна несреќа во Кентаки, каде загина возач на мотор.Возач на камион кој се нашол во близина ја сликал несреќата, која набрзо стана вирална […]