Ознака: Душан Јованчевиќ

Сцена

ОПСЕСИВНО ЉУБОМОРЕН: Сопругот ѝ сторил нешто ужасно на Тања Савиќ!

Фолк пејачката Тања Савиќ неодамна  признала дека има  проблеми  во  бракот и  дека со  сопругот  Душан Јованчевиќ често  се расправа, а причината  најверојатно била неговата болна љубомора! За работата  да […]