Ознака: Душан

Сцена

Видео: СРЕДБА ЗА ПАМЕТЕЊЕ: Сандра Африка го исполни ветувањето, отиде со Душан на матура, а погледнете што и подари тој!

Сандра Африка го исполни ветувањето, отиде со Душан на матура, а погледнете што и подари тој!Со што Душан Вуковиќ ја изненади Сандра Африка и како изгледаше нивната прва средба во […]