Ознака: душа

Контроверзни фајлови

Жена починала во болница: Она што се случува ЌЕ ВИ ЈА ЗАМРЗНЕ КРВТА ВО ВЕНИТЕ!

Ова видео од камера за надзор во една кинеска болница, во моментов кружи по интернетот и покажува жена која во истиот момент го изгубила животот.Но, она што се случува на […]

Занимливости

Снимен моментот кога душата го напушта телото

Што се случува со душата по смртта? Фотографијата ја снимил еден Американец од собраќајка.  Имено, во сообраќајната несреќа во Кентаки учествувал мотоциклист кој починал во болница. Сол Васкез го сликал местото […]

Занимливости

Снимен моментот кога душата го напушта телото

Што се случува со душата по смртта? Фотографијата ја снимил еден Американец од собраќајка.  Имено, во сообраќајната несреќа во Кентаки учествувал мотоциклист кој починал во болница. Сол Васкез го сликал местото […]