Ознака: Душица Мрѓа

Вести

Мрѓа: Тешко на владата во која Рамиз Мерко ќе биде реформатор

Некои од медиумите на големо пишуваат за новиот состав на владата која лидерот на СДСМ, Зоран Заев пробува да ја формира. Според некои од нив, поранешниот градоначалник на Струга Рамиз […]