Ознака: Душко знаеше

Сцена

Огњен Врањеш: Не сакам веќе да бидам дел од оваа приказна, доста ми е од се!

Пикантериите кои секојдневно го тресат Балканот, но и со нетрпение се очекуваат откако се дозна за врската на Огњен Врањеш и Јелена Карлеуша, се уште не стивнуваат. По долгото молчење, […]