Ознака: Душко Мандаровски

Црна хроника

Ненадејно почина познатиот спортски работник

На 55-годишна возраст вчера ненадејно почина Душко Мандаровски, наш долгогодишен фудбалски работник и човек кој неуморно придонесуваше за развој на фудбалот во нашата земја. Душко Мандаровски беше претседател на Општинскиот […]