Ознака: Душко Млекарот

Вести

Душко Млекарот: Каде е сега Ленче Николовска да напише дека нема откуп на пиперките и дека прва класа е 14 денари?

Расте незадоволството од новата Влада меѓу членството на СДСМ. И најголемите поддржувачи го кренаа гласот против Владата предводена од Зоран Заев.Душко Млекарот, еден од најголемите поддржувачи на СДСМ не е […]