Ознака: Ду Јуанфа

Живот

Го советувале да се прежени, но тој не ги послушал: Цели 57 години се грижи за неподвижната сопруга!

Стапувањето во брак значи ветување дека ќе се грижите за вашиот партнер „во добро и лошо, во богатство и сиромаштија, во болест и здравје, сè додека смртта не ве раздели“.Сепак, […]