Ознака: Д Гејм

Вести

САД: Раперите Снуп Дог и Д Гејм организираа марш на мирот

Минатиот вторник, раперите Снуп Дог и Д Гејм организираа марш на мирот кој заврши пред штабот на полициската станица во Лос Анџелес.Целта на маршот беше да се овозможи комуникација меѓу […]