Ознака: Д. Разумилов

Вести

Русин го тужи „Епл“ бидејќи Ајфон од него направил – геј

Русинот Д. Разумилов поднел тужба бидејќи тврди дека Ајфон го измамил да инсталира од интернет апликација поради која наводно станал – геј. Тој тврди дека добил уплата од 69 гејкојнови […]