Ознака: Д-р Анѓелко Ѓорчев

Вести

Влатко Горчев: Татко ми е во кома и се бори за живот по примената вакцина во Ниш

Д-р Анѓелко Ѓорчев е пулмолог и интернист. Неговиот син, пратеникот Ѓорчев вели дека тој загубил свест откако вчера се вакцинирал против Ковид-19 во Ниш. „Кратко откако ја примил вакцината, му […]