Ознака: д-р анџела грегори

Љубов и секс

Гледањето филмови за возрасни води до сексуални проблеми

Сѐ повеќе млади луѓе страдаат од различни проблеми поврзани со сексуалното здравје поради гледање порнографија на интернет, предупредува водечката британска специјалистка по психосексуална терапија Анџела Грегори.Според нејзините информации, бројот на мажи на […]