Ознака: д-р Ајпадин

Интервјуа

Интервју со д-р Арсова и д-р Ајпадин: Пресадувањето на брада и веѓи тренд во Европа

За пресадување на брадата и веѓите како тренд во Европа разговараме со Д-р Елена Арсова, трихолог во 101 Hair Clinic од Македонија и Д-р Илкер Апајдин, хирург за пластична и рекоструктивна […]