Ознака: Д-р Беќаровски

Вести

Д-р Беќаровски за причестот со иста лажица: Отворете ги кафеаните, таму барем даваат едно лажиче за еден гостин

„Сите Вие кои вчера со едно исто лажиче по храмовите се причестивте, десетмесечниот деноноќен труд на белите мантили го обесчестивте. Кога на 19 јануари ќе Ви требаат белите мантили, а […]