Ознака: Д-р Бранимир Несторовиќ

Живот

Комарците бегаат од луѓе кои го внесуваат овој витамин: Д-р Несторовиќ открил трик кој многумина сакаат да го слушнат

Д-р Бранимир Несторовиќ советува како да се заштитите себеси и своите најмили од здодевните инсекти – комарците, и тоа на целосно природен начин. „Постојат едноставни, природни начини како да се […]

Живот

Ова е температурата на која коронавирусот не може да преживее: Летото нема да ни помогне во сузбивање на вирусот?

Летото започна, температурите почнаа да се искачуваат, а вирусот и понатаму е присутен… Зошто? Д-р Бранимир Несторовиќ истакнал дека високите температури нема да имаат големо влијание колку што ќе има […]