Ознака: д-р Гордана Кузмановска

Вести

Почина 14-годишно девојче: Грипот ја зеде првата жртва во земјава

Четиринаесетгодишно девојче е прва жртва од грипот во земјава. Ова го потврди д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во Институтот за јавно здравје, по информацијата добиена од Клиниката за детски болести, каде […]